Zaterdag namiddag zijn we vertrokken naar Valkenswaard om daar zondags de 3e wedstrijd van het NK te rijden. Vanaf het moment dat we in Valkenswaard waren aangekomen heeft het geregend. Ochtends zijn Andy en Ik wezen warmlopen en hadden al snel gezien dat het overal heel nat was en dat de baan er niet best bijlag.

Training:
we mochten net als vorige week weer al tweede de baan in, de baan al snel weer lekker druk met teams die vast stonden door dat de baan heel nat was. In het eerste rondje waarin wij op snelheid een goede tijd probeerde te zetten ging niet volgens plan, heuvel op kwamen ook wij vast te zitten doordat andere teams voor ons ook vast reden.
Het rondje daarna nogmaals geprobeerd om een snel tijd neer te zetten. En dat lukte, ondanks dat we nog 2 keer een moment hadden met een wat minder snel team wisten we de eerste tijd te noteren, en wel met 2,7 seconde voorsprong op de nummer 2. Hierover waren we heel tevreden.

Eerste manche:
De start was niet verkeerd, we ging als 4de de eerste bocht door. Door een paar verkeerde gekozen sporen in de eerste paar bochten kwamen we de eerste ronden als 6de door. Dit was jammer genoeg ook het enige rondje wat wij hebben kunnen rijden in deze manche.
Toen we het start terrein weer bereikte na het rondje hield de motor het voorgezien. De koppeling had het begeven en de motor kwam dus niet meer vooruit.

Tweede manche:
De tweede manche heeft helaas niet door kunnen gaan, door Calamiteiten op de baan.

Aankomende zondag zullen we starten in Den Hout tijdens de wedstrijd voor het MON kampioenschap. De koffie zal hier wederom klaar staan dus hopelijk tot zondag.

Greetz
Thom en Andy