Afgelopen zondag hebben we meegedaan aan een ONK wedstrijd in Oss, wij als NK team werden hier voor uitgenodigd om het ONK startveld iets optevullen. Voor ons een mooie gelegenheid om een keer met de “grote mannen” mee te rijden en weer een wedstrijdje mee te pikken op een van de mooiste banen van Nederland.
De Training verliep redelijk, Ik (Thom) vond het rijden nog niet helemaal soepel gaan. Ik voelde wel dat de snelheid erin zat maar er werden ook veel foutjes gemaakt tijdens de rondes die wij aangezet hebben. Al met al was de tijd nog niet verkeerd, we noteerde een 13de tijd hiermee waren we tevreden en konden we mooi op de eerste startrij starten.

Eerste manche: Tijdens de verkenningsronden begon de motor al slecht te lopen, Ik heb terug in de fuik nog geprobeerd de motor te repareren, dit lukt deels. De start was redelijk goed, maar de motor liep nog steeds heel slecht. Daarom hebben we na de eerste ronden de pits op moeten zoeken. Hier hebben de monteurs het probleem weten te vinden waarna we onze weg weer konden vervolgen. We Hadden ondertussen al een rondje achterstand opgelopen. Het rijden wou niet echt meer lukken, we hebben de race wel uitgereden en zijn op een 20ste plaats gefinisht.

Tweede manche: De Start van de tweede manche was niet zo goed, we draaide als 20ste de tweede bocht door. Het rijden in deze manche ging super. We hebben ons weten op te werken naar een 11de positie en hier ook op gefinisht. Hierover zijn we als team heel tevreden over. Het rijden ging goed, en we konden goed inhalen.

Volgende week staat er weer een wedstrijd voor het NK op het programma, deze zal plaats vinden in Halle. De koffie zal weer klaar staan.

Greetz
Thom en Andy
Team99