Volgend jaar zal het team van start gaan met een nieuwe bakkenist. Dit zal niemand minder zijn dan Han van Hal. Vorig jaar heb ik (Thom) al 3 wedstrijden met Han(tje) gereden. Hantje verving toen Andy die toen geblesseerd was. Het rijden samen beviel van beide kanten goed. Volgend jaar zullen we dus samen de strijd aan gaan. Welke wedstrijden/kampioenschap we willen gaan rijden word met jullie gedeeld zodra we dit 100% weten en rond hebben.

De komende maanden december, januari en februari gaan we ons klaar maken voor het nieuwe seizoen. Zodat we volgend jaar fit van start kunnen gaan op een goede motor. Als het weer het toelaat zullen we gaan trainen op de motor. Ook zal de winter in het teken staan van vele conditionele trainingen zodat we in 2019 kunnen gaan vlammen.

Via deze weg willen we Andy nogmaals bedanken voor zijn inzet van afgelopen jaar. We hebben snel stappen gemaakt en je heb mij (Thom) veel geholpen met mijn overstap van links naar rechtse zijspannen. Andy zal volgend jaar gaan rijden met Dylan Bousy en wij willen hem hier veel succes mee wensen.

We gaan jullie via deze website en onze facebook pagina ( zijspanteam van de Lagemaat – van Hal ) op de hoogte houden wat er deze winter allemaal speelt en zodra we nieuws hebben zullen we dit laten weten.

Greetz
Thom en Hantje
Team99