Aanstaande weekend staat de eerste GP op het programma in zware zand van Lommel. Dit zal voor  team99.nl de eerste wedstrijd op het grote toneel zijn.

We hebben de hele winter hier hard naar toe gewerkt. De jongens Hantje en Thom hebben fysiek hard getraind om fysiek helemaal in orde te zijn voor het eerste GP seizoen van team99.nl. ook is er veel getraind op de motor. Veel uren in het Nederlandse zand en een week op de harde banen in Spanje.

Het team heeft hard gewerkt om de nieuwe VMC-MEGA op te bouwen voor het nieuwe seizoen. Zoals vele van jullie inmiddels weten heeft het team wat veranderingen doorgemaakt . de overstap van Zabel naar MEGA en de nieuwe bakkenist Hantje van Hal. Door de vele rij meters die er deze winter zijn gemaakt hebben wij het gevoel dat we stappen hebben gemaakt. We hopen dus daarom klaar te zijn voor het grote geweld.

Aanstaande zaterdag gaan wij er alles aan doen om ons te kwalificeren voor de wedstijd van zondag.

Zonder de hulp van onze sponsoren hadden wij dit nooit kunnen doen. Hier zijn wij de volgende bedrijven/mensen hier dan ook heel erg dankbaar voor:

Airborn museum Bastogne
HJ Metaalbewerking
Hageman mx motorsport
Lamotec
Texaco
EG groep
T&T Gevelreiniging
garage Bastiaanse
WLM Design
Hyperpro
Peter Peters
Derks bedrijfswagens
Jeno Martens
Platenburg
Bouwbedrijf Spierings
Bouwservice Huub Spierings
Loonbedrijf Peter Loeffen
Leo Lagemaat
stukadoorbedrijf Joost Dekkers
gebroeders Veldt engineering
Hocob famebouw
Heurkens MTTW
Toonen partyverhuur
Moto air
Heli mx
Cyclestation Schaijk

ook willen wij graag de leden van de Club van 50 bedanken, ook zonder jullie steun kan Team99 dit niet allemaal doen!!

Graag willen wij jullie allemaal uitnodigen om ons dit weekend te komen supporteren. De koffie zou klaar staan en we hopen er een mooi weekend van te maken.

Greetzzz,
Thom en Han
Team99.nl