GP Markelo 6/7-7-2019

Afgelopen weekend stond voor Team99 de vijfde GP wedstrijd van het seizoen op het programma. In de vorige 4 GP’s wisten we ons allemaal te kwalificeren en dit was dan ook dit weekend weer het doel.

Op zaterdag wisten we ons rechtstreeks te kwalificeren met een 11de plaats in quali-groep B. Hiermee was de 5 uit 5 gekwalificeerd een feit. Dit was een mijlpaal voor team99 want aan het begin van het jaar was 5 keer kwalificeren het doel voor ons.

Zondag hebben we 2 goede manches gereden. Beide races werden na een redelijke start op P16 afgesloten. Dit betekende dat we zondag 10 WK punten hebben behaald. Onze beste score tot nu toe. We waren hierover dan ook zeker tevreden.

Aankomend weekend staat alweer de volgende GP op het programma in Strassbessenbach (D). Dit is een snelle hard baan met veel hoogte verschillen, een super mooie baan dus. Ons doel is aankomend weekend weer kwalificeren, dit zal een moeilijke taak worden op deze moeilijke baan. maar we gaan zeker ons best doen.

We houden jullie op de hoogte

Greatzz
Thom en Hantje
Team99