Team 2019

Thom

Rijder

Ik ben Thom van de Lagemaat, geboren op 16-8-1999 (18 jaar) te Everdingen en woon sinds mijn 12de in Schaijk. Mijn Hobby’s zijn zijspancross, conditie training en schik maken met vrienden. Voordat ik startte met zijspancross deed ik aan voetbal, fietscross en motorcross met een solo motor. Mijn Doel voor 2018 is zo veel mogelijk stappen maken richting het GP niveau.

Han

Bakkenist

Han van Hal is op 9-12-2018 voorgesteld als de nieuwe bakkenist voor Team99. Han is 29 jaar oud en geboren op 10-08-1989. We proberen zo snel mogelijk een foto van Han te uploaden op de site met een leuk stukje stekst daar onder.

Roger

Roger is 31 jaar actief geweest in de zijspancross  zowel als bakkenist en als rijder en heeft vele jaren deel genomen aan het wereldkampioen schap het Europees kampioenschap en zo ook het Nederlands,Belgisch, Duits en Frans en een aantal wedstrijden voor het Engels kampioenschap.

Patrick

Patrick School zal ons team vanaf seizoen 2018 komen versterken. Patrick is woonachtig in Schaijk en zal ons gaan helpen met het klaar maken van de motor. Zowel doordeweeks in de schuur maar ook op de cross. Patrick heeft al meerdere jaren ervaring met sleutelen aan zijspannen. Wij zijn superblij dat Patrick ons team komt versterken.

Michel

Michel is al erg lang betrokken bij de zijspan crossende familie Van de Lagemaat, en is naast zijn rol als monteur als buitenstaander een rustgevend en belangrijk aanspreekpunt voor Thom maar ook voor het hele team.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Bericht categorieën

Doorzoek oude berichten

Meest recente berichten