Team 2018

Thom

Rijder

Ik ben Thom van de Lagemaat, geboren op 16-8-1999 (18 jaar) te Everdingen en woon sinds mijn 12de in Schaijk. Mijn Hobby’s zijn zijspancross, conditie training en schik maken met vrienden. Voordat ik startte met zijspancross deed ik aan voetbal, fietscross en motorcross met een solo motor. Mijn Doel voor 2018 is zo veel mogelijk stappen maken richting het GP niveau.

Andy

Bakkenist

Ik ben Andy Schlinnertz, ben 20 jaar oud en geboren op 27-2-1998, ik woon in België in de plaats Amel.  Mijn Hobby’s zijn zijspancross en conditie training. Ik ben begonnen met bakkenisten toen ik 15 jaar oud was, daarvoor heb gevoetbald en deed ik vaak mountainbiken. Mijn doel Voor 2018 is dat ik graag voor het top 3 in het IMBA wil rijden, en met mijn piloot niveau opbouwen voor de stap richting de GP’s.

Roger

Roger is 31 jaar actief geweest in de zijspancrossĀ  zowel als bakkenist en als rijder en heeft vele jaren deel genomen aan het wereldkampioen schap het Europees kampioenschap en zo ook het Nederlands,Belgisch, Duits en Frans en een aantal wedstrijden voor het Engels kampioenschap.

Patrick

Patrick School zal ons team vanaf seizoen 2018 komen versterken. Patrick is woonachtig in Schaijk en zal ons gaan helpen met het klaar maken van de motor. Zowel doordeweeks in de schuur maar ook op de cross. Patrick heeft al meerdere jaren ervaring met sleutelen aan zijspannen. Wij zijn superblij dat Patrick ons team komt versterken.

Michel

Michel is al erg lang betrokken bij de zijspan crossende familie Van de Lagemaat, en is naast zijn rol als monteur als buitenstaander een rustgevend en belangrijk aanspreekpunt voor Thom en Andy

Hoofdsponsor

Sponsoren

Bericht categorieƫn

Doorzoek oude berichten

Meest recente berichten